"better sound through acoustics"


Materiale de izolatie fonica si acustica – Keycom Global

Saltea burete High Class

Saltea burete High Class

Saltea burete High Class

Compoziție

Miez de 17 cm din spumă poliuretanică flexibilă “High Resilience” cu celulație deschisă, realizată conform unei rețete speciale pentru a atinge echilibrul perfect între densitate, duritate și elasticitate.

Burete

Buretele este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate, ceea ce garantează un produs sigur și sănătos. Strat superior de 3 cm din spumă vîsco-elastică (Memory Foam), cu celulație închisă.

Husă:

Perfect sleep detasabila si lavabila

Înălțime

20 cm

Densitate

36 kg/m3

Duritate

Medie (3,8 kPa)

Greutate maximă recomandată

130 kg

Este o saltea realizata special pentru a indeplini toate cerintele putand fi folosita atat ca saltea ortopedica pe o fata cat si ca o saltea memory foam pe fata cealata.

Daca dumneavoastra suferiti de afectiuni ale coloanei vertebrale iar sotia/sotul isi doreste o saltea cu memory foam solutia este una simpla putand comanda doua saltele de 800mm pentru patul dublu de 1600 mm latime si in acest fel veti avea un somn relaxant si odihnitor. Rotirea saltelei se va face schimband nu numai rotind salteaua ci si schimband saltelele intre ele.

Sustine greutatea corpului punct cu punct avand zone special concepute astfel incat atunci cand va intindeti sa preia greutatea corpului exact in punctele cheie pentru a asigura pozitia corecta si sanatoasa in timpul somnului.

Fiind creata numai din material premium favorizeza si o circulatie corecta a sangelui in timpul somnului

Avand o banda de aerisire prin care se realizeaza circulatia aerului prin miezul de burete asigura o temperatura constanta ceea ce favorizeaza un somn relaxant si indelungat si ajuta la reducerea numarului de miscari in timpul noptii ceea ce va creste numarul orelor de somn. Totodata avand aceasta banda de aerisire umiditatea va fi foarte usor eliminat.

 Saltea burete High Class

Indicații de întreținere

Întoarce salteaua o dată la 3 luni de pe o parte pe alta.

Aerisește zilnic camera pentru a permite și saltelei să se aeriseasca.

Alege o somieră corespunzătoare pentru creșterea confortului și mărirea duratei de utilizare a saltelei.

Aplică un detergent pentru curățare uscată și curăță zona cu apă rece pentru înlaturarea petelor.

Nu utiliza produse de curățare lichide pe salteaua ta. Unele din aceste substanțe o pot deteriora ireversibil.

Evită umezirea saltelei! Protejează salteaua de apă sau alte lichide cu o protecție de saltea impermeabilă.

Saltelele noastre nu sunt niciodată comprimate. Evită achiziția unei saltele comprimate. Comprimarea afectează calitatea saltelei. Orice saltea rulată pentru a ocupa mai puțin spațiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, își pierde semnificativ din calitățile sale.

Saltea burete High Class